dijous, 30 d’abril del 2009

Presentació de la campanya "Espanya és crisi"

LA SECCIÓ LOCAL DE LES JOVENTUTS D’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES INICIA UN CICLE DE XERRADES AMB LA PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA “ESPANYA ÉS CRISI!”

La secció local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Sant Joan de les Abadesses inicia, el proper dissabte 2 de maig, un cicle de xerrades que tindrà un caràcter anual i tractarà diversos temes com ara la crisi econòmica que ens afecta actualment, les xarxes socials per Internet, el medi ambient i les pèrdues de llibertats a Catalunya, entre altres, totes elles realitzades per personalitats diverses amb coneixença del tema a tractar.

La primera xerrada d’aquest cicle correspon a la presentació de la campanya “Espanya és Crisi”. Campanya que s’està portant a terme a nivell nacional i neix a causa de la situació econòmica, social, política i ambiental actual, tractada des d’un punt de vista independentista. L’objectiu d’aquesta presentació és per donar a conèixer tots aquells problemes que l’Estat Espanyol no soluciona donant com a excusa la crisi internacional i proposa l’independentisme com a resposta a aquestes mancances.

Aquesta ponència anirà a càrrec del portaveu nacional de les JERC, Gerard Coca, juntament amb Isabel Pallarès, secretària confederal de la Intersindical-CSC, que donarà el seu punt de vista sobre la situació econòmica i social actual. Els dos ponents estaran acompanyats pels membres de la JERC de Sant Joan Laia Capdevila, Portaveu Municipal, i Adrià Roca, Secretari d’Organització.

L’acte començarà a les sis de la tarda i tindrà lloc al Casal Ramon Arqués, seu de les secció local de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Sant Joan de les Abadesses.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Laiaa!!
ssiissii de tu ja no se res!! XD
wnu va.. q queda una stmana.. i la proxima al camping eh! dspres ja podrem parlar i parlar!! :):)
molts anims per sele wapa!!
cuidaaat!!