divendres, 21 de desembre del 2007

12.20 - 1.20 // 21.12.07

Perquè una hora de classe també pot estar plena de sentiments...

Plors, alegries, rialles, llàgrimes, petons, abraçades fortes, escrits, paraules, paraules amb sentit que et toquen, rialles amb plors, tot junt... Total, ha se't genial!

Emocions que et toquen i llavors veus el que t'arriba a important la gent del teu voltant. Amb la gent que comparteixes dia a dia taula, hores de classe, explicacions, somriures, bronques, alegries, exàmens aprovats, d'altres suspesos, però tot amb un sentit i saps que mai t'emportaràs un mal record de ningú, tot és especial de la seva manera...

Professors que potser no ens cauen bé, però que acabem veient que també són persones, persones amb sentiments i optimistes, que fan la seva feina per nosaltres . Altres professors que ens encanten i que encara que marxin ens en recordarem d'ells. Llavors, quan siguem grans direm "Sí, jo vaig tenir un professor, ostres, que encara me'n recordo, va ser un brillant professor..."




Vanessa et trobarem a faltar...
Gràcies per tot: per aguantar-nos, per riure en els bons moments, per renyar-nos quan feia falta però sobretot per ser una brillant persona.

*Un dia inolvidable!!!*