divendres, 7 de setembre del 2007

Som persones

Sí amic....


Per una simple rialla, per una cançó que ens hagi fet emocionar, per ser tan sols nosaltres mateixos, per creure que no estem sols, per entendre que tenim sentiments, per ensenyar que estimem i ens deixem estimar...

Perquè els somnis són mes fàcils de somiar, perquè les persones començarem a ser persones després de cridar "No volem etiquetes".

Tots pensem, caminem, estimem, cantem, ballem, potser de diferent manera, potser tenim diferents ideologies o creences, però darrere d’això, amic meu, som persones que lluitem per canviar, que volem estimar i ser estimats, darrere de l’etiqueta amb la que ens identifiquin podran trobar la frase màgica amb la que volem fer-nos veure.

Tan important és la seva religió? O del país d'on provingui?
Sentim-nos duna vegada per totes d’on vulguem però respectem als que no pensen com nosaltres, respectem als creients i que ells ho facin amb nosaltres.

No vull que dintre d’uns anys explicar contes als meus fills i veure com moren milers de nens en una guerra.
No vull que m’identifiquin com a catalana de forma despectiva, sóc d’on sóc, creure o no creure, però com tu amic sé somiar, sé parlar, sóc persona, darrere dels meus sentiments ideològics o religiosos només s’amaga una persona que des d’ara s’ho creu, i lluitarà per cridar als quatre vents el que pensa i estima.





Vols unir-te a viure?